Basketball

Såret LeBron James afgør drama fra 'umulig situation'

LA Lakers vandt 103-100 over Golden State Warriors i play-in-formatet. Dermed er Lakers videre i slutspillet, mens Warriors skal ud i afgørende kamp.

Hvad bliver det til..? LeBron James i en umulig situation. Umulig situation. Åååhhh! Er du svimmel et skud.

Nogle oplevelser er svære at sætte ord på, men basketballkommentator Peter Wang prøvede alligevel efter bedste evne, da 36-årige LeBron James leverede et af de spil, han vil blive husket for efter karrieren.

Jeg så bogstaveligt talt tre basketball-ringe for mig

LeBron James

Storkampen mellem LA Lakers og Golden State Warriors stod lige 100-100 med ét minut tilbage, mens Lakers-spillerne havde svært ved at finde en løsning på deres angrebsspil.

Bolden endte i hænderne på LeBron James, der med et sekund tilbage på skuduret sendte bolden af sted fra lang, lang afstand henover Warriors-stjernen Stephen Curry.

Storhed fornægter sig ikke

På formidabel vis gik skuddet i, og da der ikke blev scoret yderligere i kampen, endte det med at være den afgørende scoring. Dermed er LA Lakers videre i slutspillet efter sejren i det såkaldte play-in-format, mens Golden State Warriors skal ud i en altafgørende kamp mod Memphis Grizzlies.

- Storhed fornægter sig ikke. De store spillere leverer de store spil. Det er derfor, vi gider at snakke om det, sagde ekspert Peter Wang efter kampen og tilføjede:

- Det bliver et ikonisk spil. Det er en kæmpe kamp, og den bliver afgjort med to tidligere MVP'ere (mest værdifulde spiller, red.) over for hinanden. 3-pointsscoringen kom, lige da man sad og tænkte, at Warriors ville løbe med sejren. Det var imponerende og værd at vente på.

Ramt af finger i øjet

Det gjorde ikke hele situationen mindre imponerende, at LeBron James havde problemer med synet, da han sendte bolden i kurven.

LeBron James venstre øje var påvirket efter tacklingen fra Draymond Green.

Kort forinden var han blevet ramt lige i øjet af Draymond Green.

- Efter jeg blev ramt i øjet af Draymonds finger, så jeg bogstaveligt talt tre basketball-ringe for mig. Jeg skød efter den midterste, og jeg var i stand til at ramme med hjælp fra manden for oven (Gud, red.).

LeBron James bliver ramt i øjet af Draymond Green.

- Jeg har prøvet at blive prikket i øjet før, så jeg prøvede bare at holde fokus. Det var en stor sejr for os, og jeg havde på ingen måde forladt gulvet, uanset om jeg så skulle have spillet med en piratklap for øjet. Jeg elsker holdet og at konkurrere, sagde LeBron James efter sejren.

I slutspillet skal Lakers nu møde Phoenix Suns.