Basketball

Superstjerner falder i svime over historisk præstation

Damian Lillard fra Portland Trail Blazers får stor ros fra mange af de andre NBA-stjerner efter sin historiske præstation natten til onsdag dansk tid.

Han havde en nærmest telepatisk forbindelse med kurven natten til onsdag dansk tid.

Uanset hvor han stod på banen, sejlede bolden ned i nettet. Han var på alle måder kampens hot hand.

Damian Lillard fra Portland Trail Blazers var ikke til at stoppe i nattens playoff-kamp mod Denver Nuggets. Portland-stjernen scorede imponerende 55 point og sendte egenhændigt kampen i dobbelt overtid.

NBA-historie

  • Lillard er den første spiller til at score på 12 3-pointsskud i samme kamp i playoff-historien
  • Lillard er den første til at score 55 point, lave 10 assists og score 12 3-pointsskud i samme kamp i playoff-historien
  • Det er første gang, Lillard laver 55 point i en playoff-kamp

Selvom Portland-stjernen brillerede i kampen, var det ikke nok til at sikre sejren efter to gange overtid. Lillard sendte ellers kampen i overtid med en udlignende trepointsscoring i de afgørende sekunder. Det samme gjorde han i forlænget spilletid.

Denver Nuggets trak fra til sidst og vandt 147-140. Det betyder, at Nuggets nu fører serien 3-2, hvor de to hold spiller bedst af 7 opgør.

- Det er et hårdt nederlag. Det er vind eller forsvind nu. Vi skal vinde de to næste kampe, hvis vores sæson ikke skal slutte. Min egen præstation betyder intet. Vi tabte kampen, siger en skuffet Lillard efter kampen til NBA TV.

Superstjerner falder i svime

Selvom Portland-profilen selvsagt er skuffet over nederlaget, kan han glæde sig over, at han har imponeret en håndfuld er verdens bedste spillere.

Det er nemlig ikke hvem som helst, der sender ros i retningen af Lillard. Ja, faktisk eksploderede internettet under kampen, hvor Lillard blev ved med at imponere.

Kevin Durant, NBA-spiller:

- Jeg havde nok fire tweets, jeg ønskede at skrive for at beskrive det mesterstykke af Damian Lillard, men jeg er seriøst tom for ord, skriver Durant efterfuldt af: "Gudstilstand"

Steph Curry, NBA-spiller:

- Dame, det er alt, hvad jeg har at sige.

Zach Lavine, NBA-spiller:

Donovan Mitchell, NBA-spiller:

Magic Johnson, tidligere NBA-spiller:

Ja Morant, NBA-spiller:

Tyrese Haliburton, NBA-spiller: