Basketball

Bucks udligner i finaleserien

Milwaukee Bucks og Phoenix Suns har vundet to kampe hver i NBA-finaleserien, og alt er lige inden femte kamp.

Milwaukee Bucks kom forfærdeligt fra start i NBA-finaleserien mod Phoenix Suns, men er nu tilbage på omgangshøjde.

Natten til torsdag vandt klubben således for anden kamp i træk, og hvert hold har nu vundet to opgør. Der spilles bedst af syv kampe.

Phoenix indledte ellers fjerde quarter med at komme foran med ni point, men Milwaukee åd sig stille og roligt tilbage i opgøret.

Med to minutter tilbage fik Milwaukee for alvor fat i Phoenix. Særligt Khris Middleton var storspillende og scorede flere point i slutfasen.

Det hele endte 109-103, og 29-årige Khris Middleton endte på imponerende 40 point.

- Vi skulle blive ved med at være stærke og presse på. Jeg sagde til mig selv, at jeg hele tiden skulle holde mg inde i kampen helt til sidste sekund, uanset hvad stillingen var, siger Middleton ifølge Reuters.

Med sine 40 point leverede Middleton flere point end den græske stjerne Giannis Antetokounmpo, der i de første to kampe gik forrest med over 40 point.

Antetokounmpo var dog langtfra dårligt spillende i den fjerde kamp. Han bidrog således med 26 point, 14 rebounds og otte assister.

Hos Phoenix var Devin Booker flyvende med 42 point, mens Milwaukee formåede at holde spilfordeleren Chris Paul nede på ti point.

Phoenix tog sine to første sejre på hjemmebane, og i de seneste to kampe har Milwaukee draget fordel af hjemmebanen. I den kommende kamp er Phoenix hjemmehold og skal forsøge at tage føringen i finaleserien.

Den femte kamp i serien spilles natten til søndag.