Basketball

Stjerner endte i tumult - legende har aldrig set noget lignende

Anthony Davis og Dwight Howard nedtoner det skænderi, de havde på bænken mod Phoenix Suns. Lakers-legende Magic Johnson har aldrig set noget lignende.

Los Angeles Lakers har langt fra fået den start på sæsonen, de havde håbet på.

Bedre blev det ikke, da stjernerne Anthony Davis og Dwight Howard kom op at toppes undervejs i kampen mod Phoenix Suns natten til lørdag dansk tid.

I mine 42 år, hvor jeg har været tilknyttet Lakers, har jeg aldrig set noget lignende

Magic Johnson

Lakers havde fået en dårlig start på kampen, og det problematiske spil begyndte at smitte af på spillerne. Davis og Howard måtte skilles ad af holdkammeraterne på sidelinjen.

- Når du får bank, bliver disse samtaler nogle gange overophedede, siger Lakers-træner Frank Vogel efter kampen ifølge ESPN.

- Men de elsker hinanden, og de fik talt ud. Det kommer til at ske fra tid til anden, og jeg vil hellere have spillere, der går op i det, end spillere, der ikke gør.

- Meget, meget sjældent

Tumulten skete efter 3 minutter og 13 sekunder i andet quarter, hvor Davis konfronterede Howard, der sad på bænken. Ifølge ESPN var de uenige om en taktisk detalje på banen.

Davis endte med at tage fat i Howards arm og skubbede ham væk, så Howard mistede balancen. De stormede efterfølgende mod hinanden, inden LeBron James og de andre holdkammerater kom til.

- Der er altså lidt ballade her. Det er meget, meget sjældent, at man ser sådan noget på bænken og i kamp to i sæsonen, sagde TV 2 SPORTs basketballekspert Peter Wang under kommenteringen.

Det lille slagsmål skabte især opmærksomhed, da sæsonen kun lige er startet. Og noget kunne tyde på, at holdet ikke er den bedste forfatning. Det skriver Lakers-legenden Magic Johnson på Twitter.

- Lakers har et holdproblem og et basketballproblem.

- I mine 42 år, hvor jeg har været tilknyttet Lakers-organisationen, har jeg aldrig set noget lignende, skriver han.

Taler episoden ned

Dwight Howard nedtoner selv episoden og forklarer, at alt igen er fint i mellem ham og Anthony Davis.

- Vi var bare uenige om noget, der skete ude på banen. Vi er begge passionerede omkring at vinde. Vi fik det ud af verden. Vi er voksne mænd, og disse ting sker. Vi kommer det til at holde det imellem os, siger han ifølge ESPN.

Los Angeles Lakers tabte med 105-115 til Suns, og de har fortsat sin første sejr til gode i sæsonen.