Basketball

Her får LeBron James smidt tilskuer ud

- Der er øjeblikke, hvor det går over grænsen, fordi der bliver sagt ord, som ikke bør tolereres i vores spil, siger LeBron James.

Når man er en af verdens største sportsstjerner, har man meget magt.

Det kom til udtryk natten til torsdag, hvor han i en udekamp lykkedes med at få smidt en tilskuer ud af arenaen i Indiana.

Det skete i overtiden af den tætte kamp mellem Los Angeles Lakers og Indiana Pacers. Her havde den 36-årige superstjerne fået nok. Derfor bad han dommerne komme hen til den forreste tilskuerrække, hvor han pegede på en kvinde, der tilsyneladende havde sagt ting, der ikke huede Los Angeles Lakers-stjernen.

- Der er ikke noget, der ikke er komfortabelt for mig. Der er en forskel på at råbe ad modstanderne og ikke at vil have, at din modstander får succes.

- Så er der øjeblikke, hvor det går over grænsen, fordi der bliver sagt ord, som ikke bør tolereres i vores spil – ikke af nogen. Jeg ville aldrig sige det til en fan, og en fan skal aldrig sige det til en spiller, lyder forklaringen fra LeBron James efter kampen.

En kamp, hvor han storspillede og med sine 39 point var en stor faktor i 124-116-sejren. Det var hans første kamp siden den ene spilledags karantæne for at slynge en albue i hovedet på en modstander.

Pacers havde ellers været i kontrol meget af kampen, men sent i opgøret trådte den 36-årige amerikaner for alvor i karakter.

Uden en syg Anthony Davis på holdet kom Lakers tilbage og tog sin første føring med 4 minutter og 30 sekunder tilbage af fjerde quarter.

Detroit Pistons Isaiah Stewart blev ramt i hovedet af superstjernen.

Pacers kom tilbage

En stribe scoringer af LeBron James var med til at sende Lakers foran 110-104, men i stedet for at give op kom Pacers tilbage. Chris Duarte havde nerverne til at sætte tre point på tavlen med seks sekunder tilbage, så kampen røg i overtid.

Her scorede "Space Jam"-stjernen James 7 af holdets 12 point, og Lakers slap fra Indiana med en sejr.

Med ti sejre og ti nederlag er Lakers nummer ni i Western Conference.

Overhalede legende

En af basketballligaens andre store profiler rundede en milepæl natten til torsdag.

Brooklyn Nets' Kevin Durant stod for 21 point i holdets sejr på 123-104 over Boston Celtics, og med præstationen kom Durant samlet set op på 24.388 point i sin karriere.

Dermed overhalede han Allen Iverson og er nu nummer 25 på listen over NBA's mest scorende spillere gennem tiden.