Basketball

'Iffe' imponerer stort og scorer sine første NBA-point

'Iffe’ Lundberg fik hele fjerde periode på banen i nattens opgør mellem Phoenix Suns og LA Clippers, og danskeren leverede varen.

I de tidligere morgentimer torsdag mere end fordoblede 'Iffe’ Lundberg sin samlede spilletid i NBA.

Danskeren fik hele fjerde periode - altså 12 minutter - på banen, og det viste sig at være en god ide.

For den 27-årige Suns-spiller viste sig undervejs frem på flotteste vis. I løbet af fjerde periode bidrog 'Iffe' nemlig både med sin første scoring, fem assist, et steal og to rebounds.

Og netop danskerens scoring fik folk i hallen til at rejse sig, for det var en yderst veludført scoring.

Med seks minutter tilbage på uret tog 'Iffe' chancen bagved tre-meter-linjen, og på flotteste vis sendte danskeren bolden direkte ned i kurven.

Det blev et fantastisk indhop

Peter Wang, basketballekspert på TV 2 SPORT

Generelt efterlod 'Iffe’ Lundberg et flot indtryk i sine 12 minutter på banen, og undervejs i kommenteringen var TV 2 SPORTs basketballekspert Peter Wang også glædeligt overrasket over 'Iffes' indhop.

- Det blev et fantastisk indhop. Det er de gode minutter, han får i dag. Han spiller friskt, og han er ikke bange for at være med. Det har været en meget positiv oplevelse, lød det fra Peter Wang.

Selvom Phoenix Suns faktisk præsterede fornemt i fjerde periode med 'Iffe' på banen, ændrede det ikke på, at storholdet lidt overraskende tabte med 109-113 til Los Angeles Clippers.

Heldigvis er der ikke længe til 'Iffe' igen kan få spilletid. Se Suns' program for de sidste to slutspilskampe nedenfor.

Suns' sidste kampe i grundspillet

  • 9. april: Ude mod Utah Jazz
  • 11. april: Hjemme mod Sacramento Kings