Basketball

Gammel video rammer stjerne ekstra hårdt efter fadæse

NBA-stjernen Kevin Durant lagde i sommer en video på de sociale medier, som bider ham i numsen efter nattens nederlag.

Internettet glemmer aldrig. Og internettet straffer dig, så snart det kan lade sig gøre.

Det blev eksemplificeret i sin fineste form natten til tirsdag dansk tid, da NBA-stjerneholdet Brooklyn Nets tabte til Boston Celtics og røg ud af slutspillet.

Nets, der råder over stjerner som Kevin Durant, Kyrie Irving og Ben Simmons, var inden sæsonen udråbt som en af ligaens guldfavoritter, men de store personligheder kunne intet stille op mod Celtics i første runde. I en bedst af syv-serie tabte Nets 4-0, og de blev dermed sendt på tidlig sommerferie.

Og det var nok ikke et scenarie, Durant havde forventet i sommer.

Her havde den store stjerne netop vundet OL i Tokyo med USA, og i den anledning lagde han en video på de sociale medier, som i den grad rammer ham hårdt nu. Videoen bliver i disse timer flittigt delt med hånende bemærkninger på grund af Durants udtalelse i videoen.

- Der kommer til at være problemer for Boston Celtics i år, siger Durant i videoen til Ime Udoka, der er cheftræner for netop Celtics.

I videoen kan man også høre Celtics-stjernen Jayson Tatum råbe "skrid ud herfra" til Durant. Alt sammen bliver sagt med smil på læberne, men lige nu ser det bare rigtig dumt ud for Durant og Nets.

De fik nemlig ikke et ben til jorden og tabte fire kampe i streg.

Store amerikanske sportsmedier som Bleacher Report, Complex Sports, SportsCenter og ClutchPoints har her til morgen delt videoen, og bare på tværs af de fire medier er videoen blevet set omkring 2,5 millioner gange.

Medierne griner af Durant

Beskrivelsen på videoerne hos de forskellige medier tangerer til det flabede, hvor Bleacher Reports blandt andet skriver:

- Kevin Durants trashtalk til Ime Udoka ældedes ikke med ynde, står der efterfulgt af en hulkende smiley-emoji.

Complex Sports griner ligeledes af Durant og skriver i opslaget, at Durants løgn blev fanget af en løgnedetektor.

Kevin Durant er en af ligaens bedst betalte spillere. Med god grund. Nets har dog ikke for alvor fået tingene til at fungere i denne sæson, hvor Kyrie Irving missede store dele af grundspillet, fordi han ikke ønskede at lade sig vaccinere.

Ben Simmons sad også ude med en skade i kampene mod Celtics, der simpelthen viste sig som en bedre enhed i alle fire opgør:

Boston Celtics 4 - 0 Brooklyn Nets

  1. 17. april: 115-114
  2. 21. april: 114-107
  3. 24. april: 109-103
  4. 26. april: 116-112

Celtics er det første hold, der booker en billet til conference-semifinalerne. Her møder de vinderen af serien mellem Milwaukee Bucks og Chicago Bulls, hvor førstnævnte fører 3-1.