Basketball

Pludselig rodede de rundt blandt tilskuerne

Basketkampen mellem Toronto Raptors og Miami Heat udviklede sig for en stund til en brydekamp.

Miami Heat-spilleren Caleb Martin skulle nok have talt til 10, efter han var involveret i en intens kamp om en rebound med Toronto Raptors-spilleren Christian Koloko.

De to spillere var godt filtret ind i hinanden, men selvom rookien Koloko sikrede sig returbolden, var Martin slet ikke færdig med den 22-årige Raptors-spiller.

Koloko nåede dårligt at komme på benene efter duellen, før Martin med et brydetag maste ham hele vejen ud blandt tilskuerpladserne. I de efterfølgende minutter forsøgte et virvar af spillere og trænere at adskille de to kamphaner.

- Han kiggede på mig som en gal

Efter kampen, som Heat vandt knebent med 112-109, ræsonnerede Caleb Martin sig frem til, at han en anden gang skal undgå at havne i klammeri med sin modstander

- Det var andre dueller, der ledte op til episoden. Samtidig var det en tæt kamp, og vi spillere var oppe at køre. Men jeg burde alligevel have håndteret situationen på en mere professionel måde, fortæller Caleb Martin til ESPN.

Koloko var efter kampen mere forbavset over, at han pludselig rodede rundt mellem klapstole uden for banen.

- Han stod bare og kiggede på mig som en gal. Jeg rejste mig bare op. Jeg ved ikke, hvorfor det endte, som det gjorde, siger han.

Begge spillere blev udvist for forseelsen.