Basketball

Stort slagsmål i NBA – flere spillere smidt ud

Der foregik tydeligt noget mellem Austin Rivers og Magic-bænken i minutterne op til slagsmålet.

Et massivt klammeri brød ud i NBA-kampen mellem Minnesota Timberwolves og Orlando Magic natten til lørdag dansk tid.

Der resterede godt halvandet minut af 3. periode, og udeholdet Magic var foran med ti point – så mødtes Austin Rivers og Mo Bamba.

Timberwolves-guarden Rivers var på vej frem i offensiven, da han løb over mod Magic-bænken, hvor Bamba sad.

De to udvekslede først ord, så knytnæveslag. Og det eskalerede hurtigt. Først kom Magic-spilleren Jalen Suggs og smed Rivers i gulvet, og inden for få sekunder var adskillige spillere henne ved kamphanerne.

Austin Rivers, Jaden McDaniels og Taurean Prince fra Minnesota blev smidt ud for deres deltagelse i balladen – det samme blev Jalen Suggs og Mo Bamba fra Orlando.

NBA har endnu ikke offentliggjort, om de involverede spillere får en karantæne.

En tirret Timberwolves-spiller

Forinden slagsmålet foregik der tydeligt noget mellem Rivers og Magic-bænken.

Timberwolves-spilleren nåede at afslutte to gange i kampen – begge forsøg uden held. Den ene af afslutningerne var et trepointskud, og her fik Rivers en hilsen med på vejen, fortæller han efter kampen.

- Jeg hørte noget fra en af spillerne på bænken, og han sagde noget, jeg ikke vil gentage her, siger Rivers på pressemødet efter kampen.

- Efterfølgende løb jeg op til ham og sagde, at han skulle vise respekt. Han gik op i mit ansigt. Han slog og missede. Så kom der nogen bagfra og tog mig i nakken, siger den 30-årige amerikaner og tilføjer, at han var ærgerlig over at have svigtet holdet.

Uheldigvis for Rivers og resten af Timberwolves-holdet endte Magic med at vinde 127-120.