BMX

Olympisk talent vinder VM-bronze

Simone Tetsche Christensen vandt en højst overraskende VM-bronze medalje i kvindernes BMX klasse i den belgiske by Zolder.

Overraskende fordi, at det kun er få uger siden, at den 21-årige BMX kører styrtede til træning og brækkede et ribben.

Bronzevinderen skriver da også på de sociale medier, at det kommer bag på hende, at hun står med en VM-medalje.

-Hvis nogen havde fortalt mig i begyndelsen af denne her mesterskabsmåned, at jeg ville stå med en guld medalje fra European Games, en sølv fra EM, og nu en bronze fra VM, så havde jeg sagt, at de kunne skride ad h..... til (undskyld sproget), men det er virkelig sket for mig, skriver Simone Tetsche Christensen.

Et kig på VM-finale løbet, afslører at Simone Tetsche fik en lidt dårlig start på finalen, og var nede som nummer syv i første sving. Men danskeren fik kæmpet sig op, og i næstsidste sving styrtede rytteren på andenpladsen, alt imens Simone Tetsche Christensen var kommet op på fjerdepladsen. Men på de sidste metre fik danskeren kæmpet sig forbi hollænderen Laura Smulders, og tog bronzen medaljen.

Hun kunne dog ikke fange verdensmesteren Stefany Hernandez fra Venezuela, og australieren Caroline Buchanan, der løb med sølvet.