Boksning

Kessler: Træning endelig slut

Den danske WBA-verdensmester i super-mellemvægt, Mikkel Kessler, har trænet hårdt de seneste uger for at pudse formen af inden VM-opgøret mod tyske Danilo Häussler på lørdag. Og nu er Kessler klar til at sætte kursen mod Oldenburg, hvor slaget skal slås.

"Så er bilen pakket og klar til afgang mod Oldenburg. Jeg føler mig godt tilpas, i god form og lettet over at denne lange træningsfase er overstået, uden skader," skriver Mikkel Kessler på sin hjemmeside.

Her drømmer han også om en kassekamp i USA. Gerne mod Kelly Pavlik eller veteranen Bernard Hopkins, der tørnede sammen i weekenden med sidstnævnte som vinder.

"Jeg håber en dag at kunne hoppe i ringen imod en af dem, men vi får se, hvad fremtiden bringer. I denne uge vil jeg fokusere på min kommende kamp mod Danillo Häussler, som skal vindes, for at mine fremtidige mål kan gå i opfyldelse."

Du kan se Mikkel Kesslers kamp mod Danilo Häussler på TV 2 lørdag fra klokken 21.50.