Boksning

Kessler: Ward nikkede skaller

Danske Mikkel Kessler lænede sig op af tovene, da han efter nederlaget til Andre Ward skulle sætte ord på hvad der netop havde ramt ham.

"Jeg er ikke vant til at dommeren ikke stopper kampen, når der bliver holdt. Ward nikkede mig skaller, og dommeren lod Ward slå, når han holdt. Det fik mig til at miste rytmen og var unfair. Det var en hjemmedommer," sagde Kessler efter kampen.

"Han nikkede mig skaller med vilje hver gang, og jeg kunne ikke se bagefter. Dommeren sagde mellem runderne, at han ville skille os ad, men det gjorde han ikke," lød det fra Kessler, som mistede sit WBA-bælte med nederlaget.

Dommerne vurderede at Ward havde vundet kampen på point med 98-92, 98-92 og 97-93. Og efterfølgende havde Kessler ikke sin vanlige selvtillid.

"Jeg må hjem og kigge kampen igennem for at se hvad jeg kan gøre bedre. Se om jeg stadig har hvad der skal til," sluttede danskeren.