Boksning

Sauerland: Kessler vinder på verdens sværeste slag

Mikkel Kessler Scanpix

Den altid energiske og entusiastiske promotor, Kalle Sauerland, var en glad mand, efter at hans hovednavn, Mikkel Kessler havde udbokset nordirske Brian Magee.

Allerede i anden omgang måtte Magee to ture i gulvet på lave stød, og i tredje omgang måtte den på det tidspunkt hårdtprøvede bokser, kapitulerer på et stød magen til.

”Kessler bokser en fremragende kamp. Han presser Magee fra start, og jeg er meget imponeret på den måde han vinder. Det dybe stød fra højre mod venstre er det sværeste slag i boksning, så det var et meget flot knockout,” siger Kalle Sauerland til sporten.tv2.dk efter kampen.

Med Kesslers hårdhændede behandling af Magee fik ”The Viking Warrior” dermed sat en stopper for ”Dansker-dræberen”, der efter sejre over Mads Larsen og Rudy Markussen måtte aflevere sit VM-bælte.

”Magee boksede en flot og fair kamp. 99 procent af alle boksere var ikke kommet op fra det første dybe stød, men Magee fortsætter med at kæmpe, og det skal man anerkende,” mener Kalle Sauerland.

Ward eller Froch?

Inden kampen havde Sauerland sagt, at en sejr over Brian Magee ville udløse en kamp mod Andre Ward eller Carl Froch. Aftenens overbevisende sejr forværrer absolut heller ikke chancerne for en ny stor kamp til danskeren.

”Jeg sagde inden kampen, at det kun drejer sig om Ward eller Froch nu. Det er det eneste, vi vil tænke på.”

Har du en favorit af de to?

”Ja, jeg har en favorit. Min favorit er den bedste aftale vi kan få,” kommer det kækt fra en storsmilende Kalle Sauerland.

Kampen blev overværet af lidt over 10.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen i Herning.