Boksning

Medie: Kessler skal møde ubesejret colombianer i comeback

BT erfarer, at columbianeren Roamer Alexis Angulo bliver Mikkel Kesslers første modstander efter mere end fire år væk fra bokseringen.

Der venter stærk colombiansk modstand i Mikkel Kesslers comeback til bokseringen. BT mener nemlig at vide, at 'The Viking Warriors' næste modstander bliver Roamer Alexis Angulo.

Ifølge avisen skulle parterne være så langt i forhandlingerne, at der kun mangler de sidste detaljer, inden Kessler og hans promoter, Kalle Sauerland, vil offentliggøre kampen.

Selvom hverken tid eller sted er på plads, så forventes det, at kampen bliver bokset i en af Danmarks største arenaer i slutningen af 2017.

Mens Kesslers seneste boksekamp ligger tilbage i maj 2013, da han tabte i London til Carl Froch, så har colombianske Angulo senest bokset i maj, hvor han besejrede argentineren Rolando Wenceslao Mansilla. Sejren var Angulos 22. i 22 forsøg.

Mikkel Kessler vil dog trods alt være 33-årige Angulos største modstander hidtil i karrieren. Colombianeren har primært mødt lavere rangerende boksere, men han ejer ikke desto mindre WBO's latino-bælte i supermellemvægt.

Den nu 38-årige Kessler annoncerede i starten af 2015 sit karrierestop, men valgte tidligere i år at genoptage karrieren. I øjeblikket er han i Sverige, hvor han sparer med den svenske bokser Erik Skoglund som et led i sit comeback til verdenstoppen.