Boksning

Patrick Nielsen var i tårer efter nederlag: - Ikke mere nu

Bokseren Patrick Nielsen fortæller, at han ikke har givet op efter sit nederlag til John Ryder. Han vil kæmpe for at komme tilbage.

Patrick Nielsens kamp mod britiske John Ryder lørdag aften forløb ikke, som danskeren havde håbet på.

Han var med i begyndelsen af kampen, men derefter begyndte det at gå ned ad bakke. I femte omgang gik det helt galt, da Nielsen blev knockoutet og røg i gulvet.

I 'Go' Aften Danmark' mandag fortalte danskeren, at han var noget omtåget efter kampen, og på vej i omklædningsrummet løb følelserne af med ham.

- Jeg kan love dig for, da jeg var på ud fra ringen, fældede jeg en tåre. For det var ikke lige, hvad planen var, og jeg var ked af det, der skete. Med tårer i øjnene sagde jeg til Simon, min manager: "Ikke mere nu", sagde Patrick Nielsen mandag aften.

- Så blev jeg trøstet lidt, og det har man også brug for, selvom man er en hård banan.

Patrick Nielsen fortalte videre, at i takt med, at omgangene skred frem, begyndte det hele at blive mere og mere sløret. Til sidst husker han kun, at han kom på benene igen og sagde tak for kampen til sin britiske modstander.

Jeg bokser, fordi jeg elsker at bokse. Det er der, mit hjerte er

Patrick Nielsen

- Jeg var måske allerede ramt i anden omgang. Så fra da jeg blev ramt, husker jeg ikke så meget mere. Jeg husker, at jeg kom op at stå og sagde tak til kampen til Ryder. Jeg blev hjulpet op, og da jeg stod deroppe, er jeg klar i hovedet igen. Så vidste jeg godt, hvad der var sket. Der var jeg sgu ramt.

- Det var et kæmpe chok for mig. Jeg følte selv, jeg var velforberedt til den her kamp. Det irriterede mig så meget, at det skete. Jeg havde en letsværvægtsbokser inde fra Rusland, hvor det gik så sindssygt godt. Men på dagen, hvor alle de måneders træning bliver samlet til et, kunne jeg mærke inden kampen, at jeg var for nervøs. Det låste mig helt vildt, og det hele gik lidt i stå, fortalte den 26-årige bokser.

Flere har nu spekuleret i, om det var enden for Patrick Nielsens boksekarriere. Hovedpersonen selv kommer dog ikke til at give op uden kamp.

- Jeg tror på, at jeg kan komme tilbage endnu bedre nu. Men nu må vi se. Jeg bokser, fordi jeg elsker at bokse. Det er der, mit hjerte er. Alle de store boksere har også været nede på et tidspunkt i karrieren. Jeg har ikke lyst til at lægge det bag mig, siger han.

Nederlaget til John Ryder var Patrick Nielsens andet i karrieren. Han har vundet 29 kampe, hvoraf de 14 har været på knockout.