Boksning

Rygterne tager til: Bokselegende er klar til at skifte sport

Floyd Wayweather (tv.) og Conor McGregor (th.) mødes måske i et nyt stort opgør. Ethan Miller / Scanpix Denmark

Rygterne om Floyd Mayweather og MMA har floreret længe, og nu tyder meget på, der er er noget om snakken for den ubesejrede bokser.

Sidste sommer trådte MMA-stjernen Conor McGregor ind i en boksering, hvor han tabte til boksestjernen Floyd Mayweather.

Nu peger meget i retningen af, at bokseren gør entré i et MMA-bur, så de kan mødes i en ny kamp på McGregors hjemmebane. 

- Som jeg ser det, så tror jeg, at det går den vej, fortæller Floyd Mayweather Senior, faderen til den berømte bokser, til familiens egen YouTube-kanal.

Mayweather er en af historiens største boksere med en statistik på 50 sejre i lige så mange kampe. På hans Instagram-profil peger flere videoer også på, at en tur i MMA-sportens 'octagon' er under opsejling.

Foruden rygterne om en revanchekamp mod den irske MMA-fighter, skulle et møde med den tidligere wrestler CM Punk også være på tegnebrættet for den snart 41-årige bokser. 

Planerne vækker dog ikke just begejstring hos faderen, som i perioder også har fungeret som træner for sønnike. Mayweather Senior ser helst ikke, at sønnen prøver kræfter med den noget anderledes kampsport.

- Som træner - nej, som far - nej. Jeg tror, han kan vinde nogle få MMA-kampe, men det er bedst at lade være. Dette handler om at tage skridtet ind på nogle andres territorium, siger han ifølge VG.

I den anden lejr, hos verdens største MMA-organisation, UFC, er man til gengæld positive overfor et nyt møde.

Dels er der en revanche på højkant for MMA-lejren, og dels er der sandsynligvis rigtig mange penge at hente.

Conor McGregor skulle således have tjent 100 millioner dollars på sommerens kamp, mens Floyd Mayweather, med tilnavnet 'Money', skulle have tjent tre gange så meget.

- Floyd sagde før kampen mod Conor, at han ville gøre begge dele - både boksekamp og MMA-kamp. VI får se, hvad der sker, men det klart, at den eneste måde at sætte en ny kamp op på, er hvis han går ind i buret.

- Vi tog over og boksede mod ham, og nu er tiden inde til at gengælde det, sagde UFC-præsidenten Dana White tidligere på måneden til MMAJunkie.

Efter kampen fortalte den aldrende bokser, at karrieren var endegyldigt slut, men det kan altså blot have været med henvisning til bokseringen.