Boksning

Skandale før boksebrag: Modstander pludselig væk under påskud af "nonsens"

Sarah Mahfoud skulle have bokset mod franske Stephanie Ducastel lørdag aften. Men ved fredagens indvejning udeblev Ducastel uden forklaring.

Det skulle have været lørdag aftens main event.

Ubesejrede Sarah Mahfoud stod til at bokse mod franske Stephanie Ducastel ved Danish Fight Night Galla i Frederiksberg Hallen.

Men ved fredagens indvejning var der ingen fransk modstander at spore.

- Hun kommer ikke, måtte promotor Mogens Palle konstatere foran den fremmødte presse.

I stedet trådte Sarah Mahfoud op på vægten uden en modstander forud for kampen, der skulle have været Mahfouds adgangsbillet til at bokse om titlen som Europa- og verdensmester.

Uden for bokseringen er Sarah Mahfoud også kendt for at have vundet Vild Med Dans i 2016.

Nonsens og uforklarlige årsager

Skuffelsen var tydelig at spore hos promotor Mogens Palle.

- Hun har meldt afbud af uforklarlige årsager. Jeg har en mistanke om, at hun er for tung og ikke kunne klare vægten, siger han til TV 2 SPORT.

Palle havde ellers gjort meget for at imødekomme franskmandens ønske om at få kampen til at passe ind i franskmandens civile arbejdsliv.

- Hun blev tilbudt en del rejseplaner, men hun afslog dem alle sammen under påskud af en masse nonsens. Så fik vi at vide af en eller anden agent, jeg overhovedet ikke kender, at hun havde aflyst lige pludselig. Det er jo det rene nonsens, siger Mogens Palle.

- Forhåbentlig får jeg en modstander

Hovedpersonen selv, Sarah Mahfoud, var også tydeligt overrasket over det manglende fremmøde.

Den ubesejrede danske bokser havde ellers forberedt sig i flere måneder til kampen.

- Jeg tror hun blev bange. Ej, jeg ved det ikke. Hun er i hvert fald ikke dukket op. Så jeg får vel en ny modstander i morgen. Hokus pokus. Åbenbart, siger Sarah Mahfoud til TV 2 SPORT.

Hvor skal hun komme fra?

- Jeg ved det ikke. Jeg er super ærgerlig over ikke at skulle møde Stephanie. Det er rigtig tarveligt og dårlig stil af hende ikke at dukke op.

Mogen Palle oplyser dog, at kampen stadig forventes at kunne afvikles i morgen aften. Nu skal han ud og finde en modstander til Mahfoud, der til gengæld nu er sendt i bokselimbo.

- Jeg glæder mig til at se, hvem jeg så skal møde i morgen. Forhåbentlig finder jeg ud af det, inden jeg går i ringen, siger Sarah Mahfoud.

Stephanie Ducastel ligger nummer fem, nummer fem og nummer syv på ranglisterne hos de tre internationale bokseforbund.