Boksning

VM-modstander overraskede Mahfoud: - Som om hun ikke ville være der

Sarah Mahfoud følte sig mere ovenpå end forventet, da hun vristede VM-bæltet fra den forsvarende mester.

Bokseren Sarah Mahfoud er verdensmester for første gang, efter hun natten til søndag besejrede argentinske Brenda Karen Carabajal på hjemmebane i Frederiksberg Hallerne.

Danskeren sikrede sejren på point mod den regerende mester, der overraskede Mahfoud undervejs i kampen.

Carabajal havde nemlig ikke helt så meget at komme med som forventet, selvom der var et VM-bælte på højkant.

- Jeg blev faktisk ret overrasket. Jeg havde regnet med, at hun ville komme ind og give mere modstand og være mere aggressiv, siger Sarah Mahfoud til TV 2 SPORT.

- Det virkede til sidst ikke rigtigt som om, at hun havde lyst til at være der. Eller også blev hun frustreret, og det gjorde mig jo bare mere glad, mens jeg var inde i ringen, så det passede mig egentlig fint at kunne se det i hendes blik

30-årige Sarah Mahfoud har bokset ti kampe som professionel og vundet dem alle.

Stirrekonkurrence tydede på hård kamp

Før kampen gik i gang, så det dog ud til at blive lige så hårdt som forventet.

Ifølge Sarah Mahfoud er de sydamerikanske modstandere blandt andet kendte for at være aggressive i ringen, og det var også, hvad Brenda Karen Carabajal udstrålede på forhånd.

- Inden kampen stod vi og stirrede hinanden i øjnene under hele den argentinske og danske nationalsang, og jeg var sådan: ”oh my god, blinker den pige aldrig?”. Mine øjne blev helt tørre, så jeg tænkte: ”Okay, hun er virkelig klar og tændt og alt muligt.”

- Men lige så snart kampen gik i gang, følte jeg bare, at jeg var stærkere end hende, og at det gik rigtig godt, fortæller Mahfoud.

Det er tredje gang, at en dansk kvinde bliver verdensmester i boksning. Den første var Anita Christensen tilbage i 2006. Den anden er Dina Thorslund, der stadigvæk er verdensmester i vægtklassen Super Bantamvægt.