Boksning

UFC-præsident bønfalder Mike Tyson om ikke at gøre comeback

Hvis 53-årige Mike Tyson er seriøs omkring et comeback, er UFC-præsidenten Dana White klar til at gøre, hvad det kræver for at stoppe ham.

- Jeg elsker Mike Tyson. Jeg elsker den fyr.

Og derfor er UFC-præsidenten Dana White heller ikke glad ved tanken om, at Tyson muligvis vil træde op i ringen igen.

Jeg bønfalder ham om ikke at tage en kamp. Jeg bønfalder ham

Dana White, UFC-præsident

White håber for alt i verden ikke, at den tidligere boksestjerne ovil gøre alvor af det comeback. Også selvom det skulle blive i bokseringen og ikke oktagonen, hvor MMA-kæmperne er i aktion, og som Dana White er præsident for.

Det hele kommer efter, at Tyson tidligere på ugen luftede sine tanker om det i en video på Instagram, hvor han sparrede med MMA-træneren Rafael Cordiero. Og slutter videoen med ordene - 'Jeg er tilbage'.

- Jeg sagde: 'Du ser fantastisk ud. Du er stadig eksplosiv. Du er tydeligvis stadig stærk. Du er en af tidens helt store boksere, men Mike du er 53. Vær sød ikke at gøre det- tak,' siger Dana White til SPORTSNET.

Comeback eller ej?

Efter Tysons tidligere rival, 57-årige Evander Holyfield, tirsdag også lagde en video op af sig selv træne i bokseringen, hvor han slutter med de samme ord som Mike Tyson gjorde, er spekulationerne om et comeback til den tidligere boksestjerne kun blevet større.

- Jeg ved ikke, hvad han kommer til at gøre, men noget vil han absolut. I sidste ende ønsker jeg bare ikke, at Mike skal bokse, siger Dana White.

- Hvis det kommer til et sted, hvor han er ved at gøre noget vanvittigt, er jeg måske nødt til at hoppe ind og finde på noget, der kan stoppe ham.

Vennen er ikke imponeret

Den legendariske bokser og tidligere ubestridte verdensmester indstillede karrieren for femten år siden. Så selvom det på de nyeste videoer ser ud til, at han stadig er i god form, og hverken har mistet sin hurtighed eller slagkraft, så er UFC-præsidenten ikke imponeret.

Den manglende opbakning skal findes i, at han - udover at være UFC-præsident - også betragter Tyson som en god ven.

- Han var en af de fyre, jeg så op til, da jeg voksede op. Jeg har altid været stor fan af ham. Ham og jeg er blevet meget gode venner. Jeg bønfalder ham om ikke at tage en kamp. Jeg bønfalder ham, siger White.

Om det bliver nødvendigt for White at gøre noget drastisk, må han, ligesom vi andre, vente med at få svar på.