Boksning

Regn og tomme tilskuerrækker stjal fokus i Mayweathers kamp

Den pensionerede bokselegende gjorde for en stund comeback i en opvisningskamp mod YouTube-stjernen Logan Paul.

Natten til mandag blev der på Hard Rock Stadium i Miami uddelt kæberaslere og krammere, da den ubesejrede tidligere verdensmester Floyd Mayweather og YouTube-stjernen Logan Paul mødtes i en opvisningskamp.

26-årige Paul, der kun har bokset en enkelt kamp tidligere, stod imod i otte runder, og kampen endte derfor uden en vinder, selvom den 44-årige Mayweather fik flest slag ind på sin modstander. Da det var en opvisningskamp, var der ingen dommere.

Pauls mange millioner abonnenter på YouTube og Mayweathers ubesejrede status i bokseverdenen gav begivenheden en hel del opmærksomhed, men det var i højere grad vejrets beskaffenhed, der løb med overskrifterne efter opgøret.

Sorte skyer havde indfundet sig over den amerikanske storby, og regnen faldt tungt over ringen i Hard Rock Stadium, der normalt fungerer som hjemmebane for NFL-holdet Miami Dolphins. Op til flere gange måtte personalet for begivenheden tørre gulvet af, når der var pause mellem runderne, ligesom de to boksere gled rundt.

Det fik også den konsekvens, at de mange tilskuere måtte forlade deres pladser for at søge ly, og Mayweather og Paul boksede derfor stort set for tomme tilskuerrækker.

- Det er surrealistisk at se på. Det regner helt vildt. Stadionet er tomt. Men de leverer et show, skrev den amerikanske sportsjournalist Dan Rafael eksempelvis på Twitter.

Og han var ikke den eneste. På de sociale medier var reaktionerne til at få øje på, hvor flere journalister og iagttagere kommenterede på den absurde situation.

Begge var glade efter kampen

Mayweather sendte efter opgøret roser i retning af sin modstander.

- Han er bedre, end jeg troede. Han overraskede mig, og jeg havde det sjovt, sagde den tidligere verdensmester ifølge ABC.

Det samme gjorde Logan Paul.

- Det har været en ære. En ære at dele ringen med dig. Det her var et af de største øjeblikke i mit liv, lød det fra ham.

Herefter omfavnede de to kombattanter hinanden.

Selvom hverken Paul eller Mayweather vandt, så har de noget at glæde sig over. Logan Paul ventes at kunne tjene op mod 20 millioner dollar - cirka 120 millioner kroner - på kampen, mens Mayweather har sikret sig lidt mere.

Det afhænger af, hvor mange der endte med at købe sig adgang til at se kampen på tv.