Coronavirus

Bokselegende er indlagt med covid-19 og udskyder comeback

Den tidligere mangedobbelte verdensmester Oscar De La Hoya aflyser gensyn med ringen efter at være smittet.

Den 48-årige amerikanske bokser Oscar De La Hoyas planlagte comeback i ringen næste uge er blevet udskudt på ubestemt tid, fordi han er blevet testet positiv for covid-19.

- Selv om jeg er fuldt vaccineret, så er jeg blevet smittet med covid, og jeg vil ikke være i stand til at kæmpe næste weekend. Jeg er lige nu på hospitalet for at blive behandlet, og jeg er overbevist om, at jeg vil være tilbage i ringen før året er omme, skriver den mangedobbelte verdensmester i et tweet.

Han boksede sin hidtil seneste kamp i 2008, hvor han tabte til filippineren Manny Pacquiao. I juni i år meddelte La Hoya, at han ville gøre comeback mod brasilianeren Vitor Belfort i en kamp i Los Angeles.

I 1992 vandt Oscar De La Hoya guld i letvægt ved OL i Barcelona, mens han i sin professionelle boksekarriere nåede at være indehaver af flere tunge VM-bælter i forskellige vægtklasser.

Senere blev han valgt til International Boxing Hall of Fame.