Boksning

Sarah Mahfoud møder "sensationel modstander"

Sarah Mahfoud har ikke været i aktion siden februar 2020 på grund af corona. Men 6. november er hun tilbage i et kæmpe stævne i Brøndby Hallen.

Artiklen er præciseret efter udgivelse, da det tidligere har fremgået, at der var tale om en titelkamp. Det er ikke tilfældet.

Der skal tape på hænderne og en tandbeskytter i munden igen for Sarah Mahfoud. Den 6. november skal hun atter i aktion oplyser promotor Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Modstanderen er ikke officiel, men Mogens Palle fortæller, at der vil være tale om en ”sensationel modstander”.

Sarah Mahfoud leverede en formidabel præstation i sin seneste kamp, hvor hun vandt IBF-titlen i fjervægt.

Den argentinske modstander, Brenda Karen Carabajal, var favorit, men i Frederiksberg Hallen fik hun en regulær lektion af Mahfoud, der vandt samtlige omgange og kunne kåres som verdensmester.

Ny træner til Mahfoud og Rossing

Sarah Mahfouds kommende kamp kunne have været det første forsvar af titlen, men bæltet er altså ikke på spil.

Mahfoud har tidligere været trænet af Sherman Williams, men vil til sin kommende kamp blive trænet af Bernardo ”Benny” Checa fra Panama. Han har tidligere trænet verdensstjernen Roberto Duran.

Checa vil også blive træner for Ditlev Rossing, der er ubesejret som bokser i cruiservægt.

Rossing er også på programmet i Brøndby Hallen og skal møde den rutinerede Constantin Bejenaru, der blot har tabt en kamp, og det var på udebane i Frankrig i en VM-kamp mod WBA’s ubesejrede super-champ, Arsen Goulamarian.

Mogens Palle oplyser, at der snarest muligt vil blive sat et navn på Sarah Mahfouds kommende modstander. Mahfoud har haft ti kampe og vundet dem alle.