Boksning

Dansk bokser i voldsom ulykke

Bokseren Oliver Møllenberg har været involveret i en bilulykke, hvor hans bror kom slemt til skade.

Tirsdag aften endte bokseren Oliver Møllenberg i en voldsom bilulykke, der efterlod ham fastklemt sammen med sin bror.

Ifølge Netavisen Gribskov forsøgte Oliver Møllenberg at undvige et krondyr, hvorefter sponsorbilen var endt på en mark med bunden i vejret.

En forbipasserende slog alarm klokken 22.39, da vedkommende opdagede den forulykkede bil. Derefter ankom flere redningskøretøjer og et tocifret antal reddere, der måtte klippe bilen op for at få brødrene fri.

Oliver Møllenberg blev kørt til traumecenteret på Hillerød Hospital i en ambulance med politieskorte. Han er sluppet med mindre skader og et muligt brud i ryggen, mens hans bror blev fløjtet til traumecenteret på Rigshospitalet i København. Han har fået flere brud på ryggen og nakken, men begge er uden for livsfare, oplyser deres far, Thomas Møllenberg.

– De kan muligvis have ligget der i op mod en halv time, men en forbipasserende bilist opdager gudskelov noget jord på vejbanen og finder her bilen. Han hører også, at der råbes om hjælp fra bilen og får slået alarm, siger Thomas Møllenberg til Netavisen Gribskov.

Ulykken skete i Græsted, da Møllenberg-brødrene kom kørende på Gillelejevej.

Kamp på lørdag

Oliver Møllenberg, der i 2020 blev dansk mester i weltervægt, er noteret for ni kampe på boxrec. Otte af kampene er endt med sejr – heraf tre på knockout.

Den tiende kamp har været planlagt til lørdag 27. november, hvor Møllenberg er på plakaten som hovednavn til Galla Fight Night i Gilleleje Hallen.

Ifølge B.T. er lørdagens kamp mod Beka Murjikneli aflyst.

Ved siden af boksningen stillede 20-årige Oliver Møllenberg op til det netop afholdte kommunalvalg.

Han fik 62 personlige stemmer, hvilket ikke var nok til at blive valgt for NytGribskov.