Rio 2016

Hvis du kun skal se én bordtennisduel fra OL, så er det denne her

Kim Song I og Ding Ning leverede bordtennisturneringens måske flotteste duel, da de mødtes i semifinalen i Rio.

De fleste, der har prøvet at spille bare en smule bordtennis, ved hvor utrolig svært, det kan være at holde gang i en duel.

Det problem havde nordkoreanske Kim Song I og kinesiske Ding Ning på ingen måde, da de onsdag mødtes i semifinalen ved OL-bordtennisturneringen.

Midt i andet sæt havde de to semifinalister en episk duel på 46 slag, og strakte sig over 37 sekunder.

Duellen rummer, udover en flabet serv, nærmest alle tænkelige former for skru, loop, offensive og defensive slag.

Se den fantastiske duel i videoklippet øverst oppe.

- Det er den bedste duel, vi med afstand har set indtil videre. Hold da op, jublede TV 2 SPORTs kommentator, Jacob Prytz Hansen efter slagudvekslingen.

Semifinaleduellen gik heller ikke ubemærket hen på de sociale medier, hvor flere bukkede sig i støvet på  blandt andet twitter.

Selv om Kim Song I endte med at vinde duellen og sættet, tabte den nordkoreanske spiller kampen mod favoritten Ding Ning med 4-1 i sæt.

I kampen om tredjepladsen slog Kim Song I tilgengæld sin japanske modstander, og kunne derfor - ovenikøbet på sin 22 års fødselsdag - tage en velfortjent bronzemedalje med hjem til Nordkorea.

I finalen, der var en gentagelse af OL-finalen i 2012 i London, fik Ding Ning revanche mod sin landsmand og ærkerival, Li Xiaoxia. De to har gennem flere år kæmpet om at være Kinas bedste.

Og kampen blev en spændende affære, der måtte helt ud i syvende sæt, før Ding kunne juble over OL-guldet.

Se højdepunkter fra kampen herunder: