Vinter-OL

Dansk skipper forklarer situation, der fik holdet til at grine

Den danske skipper Madeleine Dupont kommenterede på lydniveauet i hallen undervejs i curlingkampen mellem Danmark og Kina.

Det var Danmarks første kamp ved vinter-OL i Beijing, og de danske curlingkvinder var "kun" foran med 2-0.

Derfor skulle man måske tro, at stemningen var seriøs og alvorlig, men den danske skipper Madeleine Dupont sørgede for det modsatte.

Der var bare lige et øjeblik, hvor ingen sagde noget

Madeleine Dupont

Efter en særdeles velspillet sten, hvor Dupont løbende råbte guidende ord til sine holdkammerater, kom hun med en sjov bemærkning.

- Det var godt, der var stille i hallen der, så man lige kunne høre mig, sagde hun grinende.

Både holdkammerater og TV 2 SPORTs kommentatorer brød ud i latter efter situationen.

Se den sjove situation i videoen herunder:.

Madeleine Dupont fik både sit hold til at grine, da hun efter en velspillet sten glædede sig over lydniveauet i hallen. Video: TV 2 SPORT

Men hvad var det egentlig, Dupont mente, da hun pludselig begyndte at tale om lydniveauet i hallen?

- Når der er otte hold, der spiller samtidig, kan man bare være uheldig med, at man skal skyde, lige når de andre skriger, hvor man måske også gerne selv vil sige noget. Og så er det bare fedt, at folk holder deres mund, og man bare kan høre klokkeklart, hvad der sker, siger hun til TV 2 SPORT og fortsætter:

- Vi har sådan en rungen i vores ører fra alle sider, og derfor var der bare lige et øjeblik, hvor ingen sagde noget. Det er bare fedt nogle gange, griner hun.

Madeleine Dupont spillede senere en hovedrolle igen, da hun sendte den afgørende sten afsted.

Den var yderst præcis, og den perfekte ankomst sikrede Danmark sejren på 7-6 over Kina.

Der skulle leveres en fornem sten, hvis Danmark skulle vinde, og det blev der gjort. Danmark slog Kina 7-6. Video: TV 2 SPORT

Senere torsdag skal de danske curlingkvinder atter i aktion, når de møder USA. Kampen spilles klokken 13.00, og den kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.