Vinter-OL

- Det er for latterligt, siger dansk skipper

Madeleine Dupont var oppe at ringe, da hun gav interview efter kampen mod USA, som endte med et nederlag.

Frustrationerne var store hos curlingskipper Madeleine Dupont, da Danmark tabte til USA ved vinter-OL torsdag eftermiddag.

Nederlaget lød på 7-5, og skipperen var bestemt ikke tilfreds med sin og holdets præstation.

- Vi misser bare sådan nogle dumme skud. Sådan noget som enhver femårig kan lave. Nogle gange kan vi ikke ramme malingen, siger Madeleine Dupont og fortsætter:

- Når man ved, man ikke spiller op til sit bedste, er det irriterende at tabe. Ekstremt irriterende. Vi ved, at vi kan spille bedre end det her.

- De løb ikke engang fra os. Hvis de nu bare var vanvittigt gode og så løb fra os, ville det være fair. Men når man ved, man kan være bedre, er det bare sindssygt røv at tabe.

Danmark har nu én sejr og ét nederlag efter to kampe ved vinter-OL.

"Det er et coin toss"

Det danske hold har mødt USA flere gange tidligere, og derfor er amerikanerne blevet noget af en rival.

- Det er for latterligt (at Danmark tabte red.). Men det er altid sådan mod det her hold. Kampene bliver altid afgjort inden for et eller to point. Det er et coin toss, hvem der vinder. Sådan var det også her, siger Madeleine Dupont, inden My Larsen supplerer:

- Vi ved, at vi altid spiller tætte kampe, og det var tæt hele vejen. Vi spillede godt, så det er ærgerligt, at vi ikke fik en sejr i sidste ende. Overordnet set var det en rigtig god kamp.

Lidt mere end otte timer efter sejren over Kina skulle danskerne på banen mod USA. Derfor er det en tiltrængt hviledag, der nu står for døren.

- Oven på sådan en kamp vil man altid gerne have revanche, men for at være ærlig kommer den på det perfekte tidspunkt. Mormor her er træt, lyder det med et grin fra Dupont.

Curlingdamerne spiller i alt ni kampe i gruppespillet.