Cykling

Andy: Derfor blev jeg smidt ud

Druk og direkte brud på holdets regler.

Der er gode grunde til, at Team Saxo Banks holdejer Bjarne Riis kort før 10. etape i årets Vuelta a Espana valgte at smide sine to ryttere Andy Schleck og Stuart O'Grady ud af løbet.

- Jeg anerkender, at jeg har brudt en af holdets regler ved at gå ud for at få en drink efter aftensmad, og derfor har Bjarne besluttet at sende mig og Stuart O'Grady hjem, skriver Andy Schleck i en sms til tv2.dk.

Kritiserer Bjarne Riis

Men selvom Andy Schleck, der blev nummer to i Tour de France 2010 og primært var med i Vueltaen for at hjælpe sin bror Fränk, har forståelse for beslutningen, så er han ikke enig.

- Jeg er ansvarlig for mine handlinger, og selvom jeg synes det er for hård en beslutning, så respekterer jeg, at Bjarne er bossen, og at han er tvunget til at gøre som han føler bedst.

- Jeg var på vej tilbage i form, og jeg ville virkelig gerne have blevet i Vueltaen for at hjælpe Fränk og resten af Team Saxo Bank, lyder det fra Andy Schleck.

Husk, at du kan se dagens etape af Vuelta á España direkte på TV 2 med studieudsendelse klokken 15.35 - og på TV 2 Sputnik. Hvad mener du om Riis' beslutning? Kom med din mening nedenfor.