Cykling

Kyllingen får sit eget nye hold

Bjarne Riis har knust Michael Rasmus-sens drøm om at køre for Saxo Bank-Sungard, men nu får han muligheden for at blive kaptajn på et andet hold.

For kyllingens sponsor, Christina Hembo, vil nu starte sit eget hold, hvor Rasmussen skal være kaptajn.

- Cykelholdet Christina Racing er eta-bleret og er det hold Michael har kørt løb for siden juli måned 2010, som eneste mand. Jeg vil nu i samarbejde med Michael Rasmussen arbejde på, at få gjort Christina Racing til et "rigtigt cykelhold", med Michael som holdkaptajn og medejer af holdet, siger hun i en pressemeddelelse.

Inviterer til medejerskab

- Jeg alene har ikke ressourcerne til at eje et cykelhold, der kan gøre sig gældende på den store scene. Derfor inviterer jeg alle gode kræfter der kunne være interesseret i medejerskab og/eller sponsorering af Christina Racing, fortsætter smykkedesigneren, der dog begræder Bjarne Riis' afslag til Rasmussen.

- Jeg er utroligt ked af Bjarne Riis' beslutning. Jeg har til det sidste troet på, at Bjarne ville ansætte Michael. Jeg har på intet tidspunkt haft nogen grund til at tro modsat. Forhandlingerne med Bjarne har været meget positive, siger hun.

- Jeg kan ikke forstå beslutningen og Bjarne Riis har ikke overfor mig villet uddybe grunden til den, men jeg må samtidigt acceptere Bjarnes beslutning, fortæller hun.