Cykling

Jalabert: Riis kan uden Contador

Den tidligere franske cykelstjerne, Laurent Jalabert, holder et godt øje med Saxo Bank-SunGard og Bjarne Riis, for franskemanden sluttede sin karriere på det danske hold i 2002.

- Vi ved jo ikke, om Contador kommer til at starte. Så selv for Riis bliver det ikke let med en sæson som den kommende. Han har lavet et hold omkring Alberto Contador, siger Laurent Jalabert til sporten.tv2.dk.

Alberto Contador blev testet positiv for doping under årets Tour de France, men det endnu uvist, hvilke konsekvenser det får. Uanset om Contador kommer i sadlen igen, så tror Jalabert forsat på succes til Riis.

De nye klar til at tage over

- Bjarne er meget professionel. Han skal nok finde nogle løsninger og gøre sit bedste og sørge for, at hans hold er i topform til de store løb. Næsten alle hans bedste mænd fra i år er væk, men jeg er ikke urolig for holdet. De nye skal nok køre lige så godt som de andre, han har haft, siger Laurent Jalabert.

Personligt håber Jalabert at Contador kommer til at køre Tour de France til sommer. Årsagen er simpel.

- Jeg håber, at han kommer med, så der kommer en kamp mellem ham og Andy Schleck. Hvis Contador ikke er med, så bliver det lidt for let for Andy Schleck, vurderer Laurent Jalabert.

Laurent Jalabert cyklede for Bjarne Riis i 2001 og 2002, da holdet Team CSC.