Tour de France 2011

Schleck: De andre venter bare

På mandagens hviledag i Tour de France brugte Leopard Treks kaptajn Fränk Schleck holdets pressemøde til at sen-de en lille kritik afsted mod rivaler-ne Alberto Contador og Cadel Evans.

"Nogle gange føler jeg, at de bare ven-ter på tidskørslen (næstsidste etape, red.). Der er ingen andre end Leopard Trek og Schleck-brødrene, der tager initiativ i det her løb. Det er kun os to og Leopard Trek, der animerer hele løbet," sagde løbets nummer to og fortsatte:

"Nogle gange gør det os en smule triste, for det giver os så meget pres. Hvis vi ikke gør noget, ville det være et ret kedeigt løb, når de andre bare venter på tidskørslen."

Fränk Schleck er 1'49" efter den førende Thomas Voeckler og 17 sekunder foran Cadel Evans på tredjepladsen, mens lillebror Andy Schleck er nummer fire, 2'15" efter den gule trøje.

"Hvis Cadel bare har tænkt sig at vente og vente, så er han farlig. Ikke for at fornærme ham. Jeg mener, han følger sin taktik, og hvis jeg var ham, ville jeg nok gøre det samme," lød det videre fra Fränk Schleck.