Cykling

Dårlig Voigt: Var limet til vejen

Den rutinerede cykelrytter Jens Voigt formåede ikke at gennemføre onsdagens semiklassiker Mur de Huy, og den folkekære tysker så meget lidende ud, da han gik ind i RadioShack-Nissans holdbus efter løbet.

Det fik sporten.tv2.dk til at spørge, om han var skadet, men forklaringen var en ganske anden.

"Nogle gange skal man ærlig og sige, at man bare er dårlig. For det var jeg i dag. Jeg kunne hjælpe de andre, og jeg kæmpede hele løbet for at komme igennem. Jeg er meget overrasket over, at jeg kunne være så dårlig," siger Jens Voigt til sporten.tv2.dk.

Var limet til vejen

Jens Voigt skulle i Fleche-Wallone agere hjælperytter for specielt Fränk Schleck og Chris Horner, men det gik ikke særlig godt.

"Jeg var limet til vejen i dag. Sådan følte jeg det i hvert fald. Det er lidt bekymrende, at man den ene dag kan være godt kørende, og den næste dag er man helt vildt ringe, men sådan er cykelsport," siger den 40-årige RadioShack-Nissan-rytter.

Fleche-Wallone blev vundet af den lille spanier Joaquim Rodriguez fra Team Katusha.