Cykling

Riis-sponsor: Nu ser vi fremad

Saxo Banks direktør, Lars Seier Christensen, modtager Bjarne Riis' forlængelse med Alberto Contador frem til og med 2015 med store forventninger.

"Det er meget positivt, at Riis Cycling og Team Saxo Bank i dag har offentliggjort ikke alene en genansættelse af Alberto Contador, som det hele tiden har været planen, men også en forlængelse af hans kontrakt helt frem til udløbet af 2015."

Den spanske stjernerytter har siden februar været i karantæne på grund af en dom for clenbuterol.

Verdens bedste rytter

"Efter en vanskelig periode for både Alberto og holdet kan vi nu koncentrere os om cykling igen og forhåbentligt allerede se Alberto på højeste niveau i Vuelta de Espana, der starter i august," siger Lars Seier Christensen.

"Alberto Contador er i min optik verdens bedste rytter, og det er derfor af stor betydning, at han har valgt at køre for Riis Cycling i mange år fremover. Vi ønsker Alberto, Bjarne og Team Saxo Bank held og lykke med resten af sæsonen."

Saxo Bank har været sponsor for Bjarne Riis' cykelhold siden 2008, og i denne sæson har banken haft sponsoratet for sig selv. Den nuværende sponsoraftale udløber ved årsskiftet.