Cykling

Fuglsang sender hilsen til Bruyneel

DM-titlen i enkeltstart var endnu et fingerpeg om, at Jakob Fuglsang lige nu er i så god form, at han ville gøre gavn på ethvert Tour de France-hold.

Men Radioshacks sportschef Johan Bruyneel valgte at se bort fra danskeren, da han skulle udpege sit Tour-hold, og det gør stadig ondt på Jakob Fuglsang.

"På den måde giver det her lidt oprejsning. Det er endnu et bevis på, at jeg er klar, og en Tour som den i år med sammenlagt 100 kilometers enkeltstart ville ikke have ligget dårligt til mig," siger Fuglsang efter løbet.

Spørgsmål: Så det her var et svar til Johan Bruyneel?

"Ja, den kan han da godt lige få med. Så har vi da vundet fem cykelløb i år, lyder det tørt fra Fuglsang med henvisning til, at Radioshack slet ikke har levet op til forventningerne og budgettet i år.

Startede sidst - sluttede først

Fuglsang sluttede feltet af og startede som sidste mand af de 60 tilmeldte. Han tog teten lige fra første mellemtid og holdt den i alle 39 kilometer.

"Jeg var rigtigt godt kørende til at starte med, og jeg kunne virkelig give gas og køre mig ud.

"Det kostede måske lidt til slut, men jeg holdt godt gang i den, og Kim (Andersen, sportsdirektør hos Radioshack, red.) motiverede mig også godt," siger Fuglsang.

Han kan nu kalde sig dobbelt DM-vinder i enkeltstart, efter at det også lykkedes at vinde titlen i 2010.