Cykling

"Det var fa... en hård omgang"

Jakob Fuglsang var på forhånd udråbt som favorit til at vinde DM i linjeløb, men det lykkedes ikke for stjernen, der på målstregen havde denne kommentar:

"Det var fandeme en hård omgang."

"Jeg følte mig meget godt kørende, men jeg brugte mange kræfter hele vejen igennem, og til sidst var der ikke mere tilbage," sagde en træt Jakob Fuglsang, der kørte uden holdkammerater fra RadioShack Nissan og derfor ikke havde nogle hjælpere til at lukke hullerne til konkurrenterne.

"Det bliver lidt svært, og i den sidste halvdel kommer jeg til at sidde i en lidt dårlig position. Jeg skal sidde og lukke huller konstant, og de sidder i overtal både Glud og Marstrand og Saxo Bank," siger Fuglsang med henvisning til den overraskende vinder Sebastian Landers hold Glud og Marstrand-LRØ og storholdet Team Saxo Bank, der stillede med ni ryttere.

På den afgørende omgang kunne Fuglsang ikke følge med, og forklaringen er ganske klar:

"Til sidst var jeg færdig."