Cykling

Riis' sponsor: Hent Cancellara

Bjarne Riis offentliggjorde mandag at Tinkoff Bank, sammen med Saxo Bank, bliver ny hovedsponsor for det dansk-ejede cykelhold.

Ejeren af Tinkoff Bank, Oleg Tinkov, som tidligere har stået i spidsen for cykelholdet Tinkoff Credit Systems, glæder sig over aftalen, og har allere-de hvisket Riis et par gode råd i øret.

"Bjarner er chefen, og han beslutter, men jeg vil anbefale ham nogle ryttere. Min favoritrytter af alle er Fabian Cancellara for han er en fantastisk atlet og et godt menneske," siger Tinkoff, som også har anbefalet sin tidligere rytter Vasili Kiryienka til Riis.

Ingen spekulationer

Selvom han har sine meninger omkring cykling, så glæder Tinkoff sig dog over, at det er Bjarne Riis der står i spidsen for holdet, mens han "blot" er sponsor.

"Jeg har fortalt Bjarne, at jeg elsker de to ryttere, men det er ham som bestemmer. Jeg er først lige vendt tilbage til cykelsporten, og ved ikke engang hvordan deres kontraktsituation er," fortæller Tinkoff.

Trods anbefalingerne fra Tinkoff vil Bjarne Riis dog ikke lægge sig fast på noget - i særdeleshed ikke før cyklingens transfervindue åbnes i august.

"Jeg vil ikke starte en masse spekulationer," siger Bjarne Riis.