Tour de France

Rolf om Bak: Allrounder i eliten

Lotto-Belisol-rytteren Lars Bak var den første dansker, der fik en billet til årets Tour de France.

Med blandt meget andet sin imponerende indsats for HTC Highroad i sidste års udgave af touren og sin flotte etapesejr i det nyligt overståede Giro d'Italia har Silkeborgenseren kørt sig ind på den internationale cykelscene som en af de mest eftertragtede ryttere, mener TV 2 Sportens cykelekspert Rolf Sørensen.

"Der er ikke nogen hold, der ikke vil have en som Lars Bak. Han er en af de stærkeste allroundere overhovedet. Både når det er fladt og når det går op og ned. Hans svageste side er jo op af de helt høje bjerge, men indtil de kommer, kan han alt," siger Rolf Sørensen om Lars Bak.

"Han er en af de allerbedste i den rolle. Det er der ingen tvivl om. Han er en af de absolut stærkeste," uddyber Rolf Sørensen.

Læs hele historien på tour.tv2.dk via linket til højre.