Cykling

Fuglsang-boss: En del af spillet

RadioShack-Nissans Lars Michaelsen, som er en af sportsdirektørerne under holdmanager Johan Bruyneels ledelse, får ikke glæde af landsmanden Jakob Fuglsangs evner i resten af årets World Tour-løb.

Fuglsang er af holdet blevet udelukket fra de største løb, fordi han har udtalt sig kritisk om holdet efter at være blevet vraget til årets Tour de France. Lars Michaelsen har ikke været med til at træffe beslutningen, men han forstår den godt.

"Det er spillets regler. Det er set før, og det er nogle af de ting, som sker i vores sport en gang imellem. Det er ikke fordi, han er den første, der føler forurettet," siger RadioShack-Nissans sportsdirektør, Lars Michaelsen, til sporten.tv2.dk.

"Jeg har ikke haft noget at gøre med beslutningen. Det er beslutning taget mellem holdejer Flavio Becca og Johan Bruyneel, der er team manager. Jeg kan hverken gøre fra eller til, og jeg er ikke taget med på råd," fortsætter Michaelsen.

Slik sårene

Jakob Fuglsang skal efter planen deltage i det mindre etapeløb Valonien Rundt i slutningen af juli, hvor Lars Michaelsen skal være RadioShack-Nissans sportsdirektør.

"Mit forhold til Jakob ændrer sig ikke," siger Michaelsen.

"Hvis jeg var Jakob, ville jeg slikke mine sår omkring den her melding, og så ville jeg fortsætte mit hverv som cykelrytter og gøre opmærksom på sig selv."

Jakob Fuglsang kan nu i stedet for World Tour-løbene sigte mod OL og VM.