Cykling

Ritter håber Rasmussen vil fortælle om bagmænd

Når Michael Rasmussen på et pressemøde kl. 14 i Herning torsdag indrømmer brug af doping, så håber TV 2 Sportens cykelkommentator Dennis Ritter, at rytteren vil indgå et samarbejde med Anti Doping Danmark.

Og det mener Ritter, der er noget, der indikerer, for Anti Doping Danmark har indkaldt til pressemøde kl. 15.30 torsdag. Et pressemøde der ikke er noget emne for.

- Det indikerer for mig, at han enten har talt med Anti Doping Danmark eller vil tale med Anti Doping Danmark og måske i virkeligheden også fortælle om bagmænd, samarbejdspartnere, hvor han fik stofferne, hvordan han kunne undgå at blive test positiv, osv, siger Dennis Ritter.

- Det er et håb jeg har, at han vil gå ud og fortælle om alle de her ting. Også så man kan få hjælp til at opklare alt det her.

Michael Rasmussen vil ifølge TV 2 Sportens oplysninger indrømme, at han har været dopet fra 1998 og ind til 2010.