Cykling

Chris Anker udtaget til Vueltaen

Han blev vraget til sommerens Tour de France, og i lang tid har der været tvivl om Chris Anker Sørensens løbsprogram i efteråret, men nu er det sikkert; Chris Anker Sørensen skal køre Vuelta a Espana, som begynder lørdag d. 24. august.

Det bekræfter han over for tv2.dk

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er et fedt løb, siger han.

Det er stadig uvist, hvordan det endelige Team Saxo-Tinkoff-mandskab kommer til at se ud, men tjekkiske Roman Kreuziger, polske Rafal Majka og irske Nicolas Roche vil med stor sandsynlighed også være på holdet sammen med Chris Anker.

Til gengæld er der stadig tvivl om, hvorvidt Michael Mørkøv bliver udtaget.

- Jeg vil gerne køre Vueltaen, men det er der mange, som gerne vil, men det vil selvfølgelig være godt for mig at komme med, siger han.

Vuelta a Espana køres fra d. 24. august til d. 15 september.