Cykling

Brugerne: Du er en stikker, Rasmussen

TV 2|SPORTENS brugere på Facebook er ikke imponerede over Rasmussen Scanpix/Facebook

I en ny bog anklager Michael Rasmussen en række tidligere holdkammerater og Bjarne Riis for omgang med doping. Det er især rytterne Frank Høj og Nicki Sørensen, der står for skud, og beskyldes for at have både smuglet og benyttet doping. Ingen af de to ryttere har indrømmet dopingmisbrug.

Vi på tv2.dk bad vores brugere på Facebook om at fortælle os, hvad de mener om Rasmussens anklager, og selvom enkelte mener, det er godt at Rasmussen står frem, så er der langt overvejende en negativ stemning rettet mod ’Kyllingen’. Her er udvalgte kommentarer:

Bo Larsen: Han vil rede sin egen røv, så nu skal det gå ud over andre, at han selv blev opdaget. Fortid er fortid, brug hellere tid og penge på at udrydde det .

Karina Isabella Spangenberg Sørensen: Stikker - det er hvad han er. Hvorfor trække andre med? Ingen respekt til Kylling…

Kristian Stoltz: Stikkersvin.

Finn Pedersen: Tjah, det er jo snart jul og kyllingen mangler penge, så hvad er bedre end at trække andre med ned i sølet - jeg havde stor respekt, og syntes det var synd den gang han blev smidt ud af Touren, men senere viste det sig jo, at han var fuld af løgn som så mange andre, men føj at hænge andre ud.

René Schou Grøntved: Hvorfor er han en stikker!? Det handler netop om IKKE at stå sammen om doping, men imod doping. ALLE der aktivt lyver og er aktivt deltagende i doping skal afsløres. Hvis ikke folk i sporten må afsløre dem, hvem skal så? Hatten af for kyllingen, der skal nogle store nødder til at gøre det.

Kasper Kjærsgaard: Den type beskyldninger er jo gratis. Kan Michael Rasmussen bevise noget? Kan Nicki Sørensen og Bjarne Riis modbevise noget? Ualmindelig usmageligt angreb fra Kyllingen denne gang!

Dennis Strand: Sikker på "Kyllingen" ikke har skrevet bogen for at få åbenhed omkring doping, mere at tjene en god slat penge, men det er der jo heller ikke noget galt i. Om han snakker sandt, hvorfor skulle han ikke det. De sidste mange år har top 10 i turen efter min mening, været dopet, så det står ud af begge ører. Der er ikke penge i at afsløre doping, men derimod masser af penge i at skjule brugen af doping.

Du kan stadig deltage i debatten lige her!