Cavendish joker: Benamputeret ven tilbød sin arm

Efter gårsdagens styrt måtte Mark Cavendish her til morgen trække sig fra årets Tour de France.

Men midt i cykelkarrierens måske største skuffelse er der alligevel overskud hos Mark Cavendish.

- Det er en stor skuffelse for mig og rigtig svært, men det kunne være værre. Min ven Josh er dobbelt ben-amputeret, og han mangler sin højre arm. Han skrev alligevel til mig i går aftes, at han havde en ekstra arm til mig, jokede Cavendish.

Cavendish første reaktion foran holdbussen var dog ikke til at tage fejl af.

- Jeg er fuldstændig knust, det er klart. Holdet havde forberedt sig godt, og vi havde forventet stor succes over de 21 etaper. Vi overvejede situationen allerede i går aftes. Men jeg har faktisk flere smerter i dag, end jeg havde i går.

Derfor ved han heller ikke endnu, om han vil følge med holdet til Paris.

- Jeg skal have lavet en MRI-scanning, og så må vi se, hvad der er muligt. Det vigtigste er at komme hurtigst muligt på cyklen, så jeg kan hjælpe holdet, siger han.

#tourtv2 på TV 2