Cykling

Denne besked blev dødsstødet for Christina Watches

Christina og Claus Hembos cykelhold, der til en start var bygget op omkring Michael Rasmussen, lukker. Når raketterne er fyret af den 31.december er holdet fortid.

Årsagen er ifølge direktør Claus Hembo, at Danmark Cykle Union (DCU), har frarådet danske talenter at skrive kontrakt med holdet.

Den 21 august, modtog Hembo - ifølge en pressemeddelelse - denne skrivelse fra DCU:

”Vi har i trænergruppen i DCU, som en del af en generel vurdering af vores formodede fremtidige eksterne samarbejdspartnere, vurderet de forskellige hold individuelt, og har i relation til CWK (Christina Watches-KUMA Powered by Dana red.) truffet beslutning om, at vi frem mod sæsonen 2015 vil råde unge danske ryttere til ikke at skrive kontrakt med CWK."

- Vi ringede straks til direktøren for DCU, der kunne bekræfte, at både bestyrelse og direktion var enige med landstræneren.

- Da netop det at have danske talenter på cykelholdet er en af DCU’s grundlæggende krav for deltagelse i Post Danmark Rundt, var denne besked en de facto klar melding om, at vi igen i 2015 kunne imødese ikke at få indbydelsen til Post Danmark Rundt, skriver Claus Hembo videre.

Og uden deltagelse i landets største cykelløb mener Hembo ikke, at der er grund til at køre holdet videre.