Cykling

Tidligere rytter: Ingen vil savne Kyllingens hold

Episoder med mangle materiale udlevering samt løgne fortalt holdets ryttere var blot nogle af de elementer, der gjorde, at Alexander Kamp valgte at stoppe på Christina Watches-Kuma tilbage i juli måned.

- Det var et helt igennem amatøragtigt. Der var reelt set ikke nogen organisation. Det var jo løgne på løgne og derfor valgte jeg at sige stop, siger Alexander Kamp til TV 2 Sporten. 

Christina Watches-Kuma valgte i dag, at dreje nøglen rundt og lukke cykelholdet, og direktør, Claus Hembo, giver Dansk Cykelunion skylden for at holdet ikke lykkedes med deres projekt.

20-årige Alexander Kamp har en helt anden holdning.

- Cykelverdenen er meget lille, og vi snakker sammen os ryttere. Der var ingen ryttere, der ville køre for det hold alligevel, siger Kamp, der fortæller, at op mod fem punkter i hans kontrakt med Christina Watches-Kuma ikke blev overholdt.

-  Jeg var naturligvis skuffet over ikke at have et hold mere, men jeg fandt jo ud af, at jeg omgav mig med mennesker, som jeg ikke havde tillid til, siger Alexander Kamp. 

Alexander Kamp er kommet videre i sin cykelkarriere og glæder sig til at ligge 2014 bag sig.

- Jeg har fundet et nyt hold, som jeg glæder mig til at køre for. Der er en god organisation og alting er i orden. Det er jo lidt noget andet end det jeg prøvede tidligere på året, lyder det fra en smilende Kamp. 

Det er det danske Team coloQuick, der får glæden af Alexander Kamp som rytter i den nærmeste fremtid.