Tinkov: Nykåret danmarksmester forlader holdet

Christopher Juul-Jensen vandt torsdagen lidt overraskende enkeltstarten ved DM i Rønde.

En glædens dag for den danske Tinkoff-Saxo-rytter, men samme aften kom der måske alligevel lidt malurt i bægeret, da Juul-Jensens chef Oleg Tinkov twittede, at danskeren er færdig på holdet.

- Chris Juul Jensen du er chefen. Synd at du ikke er på mit hold til næste år. Alt det bedste, sjove fyr. Tillykke med i dag, skriver den russiske holdejer til Christopher Juul Jensen på Twitter.

TV 2 SPORT har torsdag aften været i kontakt med Christopher Juul-Jensen og forholdt ham Oleg Tinkovs tweet, og danskeren benægter langt fra, at det fra den kommende sæson er slut med at køre på det russiske hold.

- Jeg har ikke endeligt fundet ud af, hvad jeg skal næste år. Jeg holder alle kort åbne og lader benene tale. Nu må tiden vise, hvad det ender med, siger Juul-Jensen til TV 2 SPORT.

Christopher Juul-Jensen blev mester i tiden 48 minutter og 50 sekunder. Det var over et halvt minut hurtigere end favoritten Rasmus Quaade, som blev nummer to i tiden 49 minutter og 24 sekunder.

I løbet af året har Christopher Juul-Jensen vist særdeles god form, senest som hjælper for Alberto Contador i etapeløbet Route du Sud.

Han var desuden den eneste dansker i det russiske holds trup i Giro d'Italia, som Contador vand, og også fra kaptajnen var der ros til den nykårede danmarksmester.

- Tillykke med det danske enkeltstartsmesterskab Chris Juul Jensen! Enkeltstartskilometer i front af feltet i Giroen og Route du Sud har betalt sig. Nyd det! Skriver kaptajnen på twitter.