Tour de France 2014

Tour-nedtakt: Cavendish kører i Danmark tre dage efter

Det britiske sprinterikon Mark Cavendish skal fra på lørdag forsøge at lægge flere etapesejre til de 25, han allerede har i Tour de France.

Godt tre uger senere - og blot tre dage efter Tour'en slutter i Paris den 26. juli - skal 'Manx Missile' under lidt andre himmelstrøg jagte succes i Danmark.

Her køres den første udgave af Spar Nord Grand Prix i Kolding, og det er altså lykkes arrangørerne at tiltrække nyere tids absolut største sprinter.

I en pressemeddelelse hedder det, at aftalen med Cavendish er kommet i hus ved hjælp af økonomisk bidrag fra en af de store lokale erhvervsmænd, Pierre Legarth.

- Vores ambition er at gøre løbet til en fast begivenhed i Kolding hver sommer efter Tour de France, og med det store setup, vi allerede kan præsentere det første år, er vi slet ikke i tvivl om, at løbet kan være med til at sætte Kolding på cykellandkortet, lyder det i pressemeddelelsen.

Udover Mark Cavendish har løbsarrangørerne også tiltrukket danske navne som Lars Bak og Jakob Fuglsang, der ligeledes kører med i Tour de France.

Tour de France på TV 2

  • Fra 4.-26. juli dækker vi Tour de France massivt på ALLE TV 2's platforme
  • Alle etaper kan dagligt ses på TV 2
  • TV 2 PLAY kan etaperne ses uden afbrydelser
  • Alle etaper dækkes på tour.tv2.dk med videohighlights og ekspertchat
  • HER kan du se alle højdepunkter fra etaperne, så du ikke går glip af alt det vigtige
  • I vores gratis app TV 2 Cykelcenter kan du se livestream fra løbet, læse nyheder, høre live-kommentering, se resultater og stillinger og følge etaperne i livegrafik