Cykling

Hov: Afslører par nummer 7-dansker sin kommende makker her?

Alex Rasmussen afslørede efter DM i parløb, at det ikke bliver en dansk rytter, han skal danne par med til seksdagesløbet i Ballerup

Ved DM i parløb søndag var det par nummer 1, der på suveræn vis endte øverst på medaljeskamlen. 

Bag par nummer 1 gemte sig Alex Rasmussen og Jesper Mørkøv, men vi skal nok ikke blive alt for vant til at se makkerparret sammen på cykelbanen. Også selv om de nu er Danmarksmestre. 

Ved det kommende seksdagesløb i Ballerup, er det nemlig ikke Jesper Mørkøv, der skal danne par med Alex Rasmussen som det berømte par nummer 7. 

Det afslørede Alex Rasmussen selv efter DM i en interview med TV 2 SPORT. 

- Nu skal jeg køre par nummer syv uden Michael Mørkøv for første gang, så jeg vil gerne vise, at jeg er i god form, sagde DM-vinderen omd et traditionelle seksdagesløb.

- Forventningerne er at komme og vinde. Som par nummer 7 er presset altid på en. Jeg har prøvet det mange gange før, men første gang uden et rent dansk par nummer 7.

Ud fra det, kan vi konkludere, at det eftere alt at dømme ikke bliver en dansk rytter, der bliver den anden halvdel af par nummer 7. 

Men hvem bliver det så? Sidst, vi hørte om par nummer 7 i slutningen af november, var der ikke fundet en løsning, men Alex Ramussen havde flere ryttere på ønskelisten som kommende makkere. 

- Jeg vil gerne køre med Mørkøv, men han kører ikke, og sådan kunne man blive ved. Det kunne også være sjovt at køre med Mark Cavendish eller med Iljo Keisse – men det ser også svært ud, siger Alex Rasmussen.

- Jeg har snakket med flere af dem, men de kan ikke styre deres landevejsprogrammer. Der er ikke så meget at gøre. Så må Sandstød finde en, som kan køre, og vi må se, hvem det bliver, siger Alex Rasmussen.

Her kan du se Alex Rasmussen og Jesper Mørkøv køre sig til guldet ved DM i parløb