Cykling

Lars Seier bekræfter: Præsenterer cykelprojekt med Bjarne Riis

Over for BT og Berlingske bekræfter Lars Seier Christensen, at projektet med Bjarne Riis har cykling som central rolle.

Spekulationer har ikke været en mangelvare, siden Lars Seier Christensen og Bjarne Riis erklærerede, at de den 25. februar på Hotel d’Angleterre i København ville præsentere et stort, fælles projekt.

Med de to skikkelsers fælles fortid som kompagnoner på Riis Cycling har de fleste rygter naturligvis cirkuleret om et nyt cykelhold med Bjarne Riis ved roret. Indtil videre har hovedrolleindehaverne hverken be- eller afkræftet.

Men i dagens BT og Berlingske fortæller Lars Seier Christensen, at projektet kommer til at have cykling som omdrejningspunkt.

- Det involverer en række forskellige elementer – og herunder også vores drøm om cykling, siger han til BT og Berlingske.

Saxo Bank-stifteren slår samtidig fast, at det heller ikke vil være et lille projekt som et bureau for cykelrejser, de to vil præsentere den 25. februar. Men han fortæller dog til avisen, at man kan forvente, at deres projekt vil involvere andet en blot cykelsport.

- Der kan godt være andre elementer end cykling, men det er klart, at med Bjarne og jeg vil det være usandsynligt, at vi vil gå ind i synkronsvømning, siger Lars Seier Christensen.

Siden den nuværende ejer af Bjarne Riis’ tidligere cykelhold, Oleg Tinkov, har annonceret sit exit fra cykelsporten, samt at holdet er til salg, er det en nærliggende tanke at spekulere i et tilbagekøb fra Riis og Seiers side.

BT og Berlingske mener at vide, at det snart præsenterede projekt vil have samme model som vi kender fra Parken Sport & Entertainment, hvor fodboldholdet FCK er drivkraften, mens virksomheden også tjener penge på andet end sport.

- Vi har lidt flere ambitioner end det, mange forventer – nemlig at vi bare stiller op med et cykelhold, siger Lars Seier Christensen.