Cykling

Contador åbner for at køre i to år mere

Alberto Contador slår nu fast, at han også kører til næste år og åbner samtidig for endnu en sæson i 2018.

Først gik rygterne på at Alberto Contador ville stoppe efter 2016-sæsonen.

Efter den samlede sejr i Baskerlandet Rundt åbnede spanieren dog for, at han ville fortsætte karrieren.

Nu skulle den så være god nok. Contador kører også i 2017. Og her ender det angiveligt ikke. I et længere interview med cyclingnews.com åbner den tidligere Tour de France-vinder nemlig for, at han også vil køre i 2018.

- Jeg har besluttet, at jeg vil fortsætte til næste år, for jeg er virkelig motiveret for at blive ved med at køre. Min form er rigtig god. Jeg har snakket det igennem med min familie og rådgivere, og har valgt at fortsætte, siger Alberto Contador til cyclingnews.com.

Hvor Contador skal køre i næste sæson er dog endnu ikke på plads, han har nemlig flere tilbud fra forskellige hold.

- Efter sejren i Baskerlandet Rundt har jeg fået flere tilbud. Så der er interesse, men der er også muligheden for, at jeg har mit eget hold til næste år, selvom det vil kræve at tingene skal falde på plads nu.

- Hvad hvis det hold beder dig om, at køre i 2018 også?

- Det vil være en mulighed. At jeg fortsætter karrieren næste år betyder ikke, at jeg kun fortsætter det år. Jeg holder døren åben. Jeg er også godt klar over, at hvis et hold vil have mig på holdet, så kræver det en stor investering, og derfor vil det være svært at bede om en kontrakt på et enkelt år, siger Alberto Contador, der har brugt tiden efter sejren i Baskerlandet Rundt til at samle kræfter.

Næste store mål for Contador bliver Tour de France til sommer.