Matti Breschel regner stadig med at skulle køre Tour de France

Trods en masse sygdom i foråret, har Matti Breschel fået at vide, at han skal holde sig klar til Touren.

Forud for klassikeren Gent-Wevelgem tilbage i slutningen af marts kaldte Matti Breschel det for "sikkert", at han skulle køre Tour de France:

- Jeg har egentlig bare fået at vide, at jeg skal sørge for at være klar, og så skulle den være sikker. Men vi ved alle sammen godt, at man kan nå at styrte eller nå at blive syg.

Og netop dét kom uheldige Breschel ud for. Han blev syg og missede derfor mange af de store og vigtige forårsklassikere, hvor han ellers skulle bevise, at han var i god form.

Sygdommen betød samtidig, at der igen blev spået tvivl om, hvorvidt danskeren igen ville blive fravalgt til verdens største cykelløb, Tour de France.

Nu er Matti Breschel dog helt rask igen, og i dag stiller han til start i Schweiz Rundt. Et løb, der fårhåbentligt skal fungere som optakt for ham til touren. Han regner nemlig stadig med at være en del af det franske cykelløb, der skydes i gang 2. juli.

- Jeg er inde i billedet og skal egentlig bare sørge for at holde mig uden for styrt og sygdom og alt det der, så hvis alt går efter planen, så skulle jeg være med, siger Matti Breschel til TV 2 SPORT.

Du kan se massere af cykelløb i dag på TV 2 SPORT. Fra kl. 15.45 viser vi nemlig både 6. etape af Critérium du Dauphiné og prologen i Schweiz Rundt.