Cykling

Riis og Seier overtager hovedsponsorat på dansk cykelhold

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen overtager hovedsponsoratet på det danske cykelhold, der tidligere hed Team TREFOR.

Hør hvad Riis siger om sit nye cykelhold ovenover

Danske cykelinteresserede har ventet spændt på nyt om planerne i Riis Seier Project, efter at duoen Bjarne Riis og Lars Seier Christensen i februar kunne offentliggøre et samarbejde med henblik på at skabe et cykelhold på WorldTouren.

Nu er det så blevet offentliggjort i en pressemeddelelse, at Riis og Seier har overtaget hovedsponsoratet på det danske kontinentalhold, der indtil for få øjeblikke siden hed Team TREFOR.

Holdets hedder nu Team Virtu Pro-Veloconcept, og allerede fra PostNord Danmark Rundt, som køres fra den 27. juli, vil navnet være i brug.

- Selskabet bag cykelholdet, NOR PRO CYCLING, og Riis Seier Project er nået til enighed om et hovedsponsorat af cykelholdet. Det sker gennem det delvist Riis Seier Project-ejede selskab Virtu Pro, hedder det i pressemeddelelsen.

Parterne er allerede langt i arbejdet med de kommende år, står der i pressemeddelelsen, om end sponsoratet i første omgang kun gælder året ud.

Riis og Seier kommer ikke til at indgå i den daglige ledelse og drift af holdet, men de skal derimod være aktive sparringspartnere og være med til at lægge den overordnede strategi.

- Det er endnu et skridt på vejen for Riis Seier Project, og på sigt er det da også planen, at Team Virtu Pro-Veloconcept skal fungere som talenthold for et verdensklasse-mandskab. Der er masser af grøde og talent i dansk cykelsport, så vi vil gerne sikre, at vi er helt tæt på den udvikling og understøtter den, fortsætter Bjarne Riis og Lars Seier i en fælles udtalelse.

Også Jan Bech Andersen, der har postet mange millioner i fodboldklubben Brøndby IF, er gået ind i samarbejdet. Han har ifølge pressemeddelelsen tætte forbindelser til co-sponsoren Veloconcept, der leverer cykeludstyr.